DE KIET BARBECUE VIBES

DE KIET BARBECUE VIBES Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 177 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Kiet Barbecue Vibes. Meer weten? Ontdek meer

24 mei 2022 om 0:39 Eten was super lekker. Bezorging duurt erg lang.
15 mei 2022 om 22:51 Food was amazing, just like in the pictures and arrived warm! Enjoyed every bite of it!
12 mei 2022 om 19:52 Keer wat anders geprobeerd op thuisbezorgd en dit was echt top. Geweldige smaak sensatie, alles nog lekker warm bij aankomst! Aanrader voor iedereen.
5 mei 2022 om 19:51 Super lekkere hotwings!!!
2 mei 2022 om 21:43 Vieze frietjes zijn niet vies #nuffsaid. De bezorging liet wel behoorlijk op zich wachten. Ze waren wel vriendelijk aan de telefoon toen we belden
2 mei 2022 om 18:39 By far the best American fast food place in Eindhoven! dirty fries are to die for! Cons: Their minimum order amount is quite high (when compared to other restaurants), so sadly I can order it much as I live alone and it would be too much food!
1 mei 2022 om 19:46 Was weer geweldig. Heerlijke frietjes. Verrassend lekker
1 mei 2022 om 14:22 Delicious! Food was fresh, and a good value for the quality ingredients and presentation. I got The box, and side of buff, wings. They were not spicy but perfectly cooked, seasoned. I will be ordering again. Delivered well packed, quickly.
1 mei 2022 om 11:47 Eten is top, moet wel altijd erg lang wachten.
30 apr 2022 om 22:18 Eten kwa smaak heerlijk. Mocht wel wat warmer
20 apr 2022 om 22:07 Lekker eten, niets hoogstaand. Jammer van de lange bezorgtijd
10 apr 2022 om 21:30 TEERING lekkerrr!!!! Echt echt een aanrader!! Vooral Brisket!