DE KIET BARBECUE VIBES

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 253 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Kiet Barbecue Vibes. Meer weten? Ontdek meer

1 dec 2022 om 20:36 Lekker, gehaaste bezorger was niet zo netjes
29 nov 2022 om 5:30 Eten was lekker bezorging duurde 90+ min.
27 nov 2022 om 9:44 Eten is zoals altijd heerlijk! We zijn al jaren vaste klant bij de kiet
26 nov 2022 om 2:21 Snelle bezorgtijd, bestelling was compleet en nog warm. Zoals altijd heerlijk gegeten!
16 nov 2022 om 18:30 Duurde te lang, eten was niet lekker en veels te duur
12 nov 2022 om 20:03 Echt super lekker dit, al een paar keer eerder besteld en elke keer precies waar ik zin in heb. Niet zomaar een snacktent!
1 nov 2022 om 21:51 Eerste keer, was lekker.
30 okt 2022 om 20:39 Eten was 25 min te laat, terwijl het al ruim op tijd was besteld. Het eten smaakt goed maar is écht te prijzig. Zeker als de bakjes maar half vol zitten en de toppings waarvoor extra betaald bijna niet aanwezig zijn.
30 okt 2022 om 1:24 Very tasty food, will not be my last time ordering it.
28 okt 2022 om 19:55 Good food, very tasty, the wings were just perfectly smoked
24 okt 2022 om 11:44 After waiting 1&half hour,they forgot something from the order so i got less than i ordered. Good food but delivery time is
23 okt 2022 om 20:33 Het eten was echt wel lekker niet helemaal goed want we hadden de vega optie besteld en kregen met kip. Maar de service was slecht het was 45 miniten te laat... en aan de deur was t niet echt vriendelijk